Helgen..

igår så var jag på min första kräftfest...det var trevligt och full blev man... =)

kissssssssssss

bajjjjjjjjjjjjjjjsssssssssss koooooooooooooooorv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

citat

"Prata inte om dig själv - det blir gjort sen du har gått."

Nu har skolan börjat på allvar..

Ja men iaf i onsdag och i torsdags var det två riktiga skoldagar...jag satt bakom min skolbänk och lyssnade när eilert pratade om svetsning hit och dit...Lite svårt att förstå vissa saker då man aldrig svetsat förr..
Vi har börjat med att läsa ritningar och våran läxa från torsdag till måndag...var även att vi skulle göra en ritning med en tank, en pump, en ventil av nått slag...minst 2 90 graders böjar och minst 1 45 graders böj...och sen skulle vi måtta rören oxå.....kan bara säga...Längtar tills jag får ta på mig mina snygga stålhätteskor och min snygga blå overall, få testa på att svetsa på alla olika sätt som det går...då tror jag alla bitar nästan faller på plats...alla dessa förkortningar..

Har varit riktigt trött i veckan...skolan har ju börjat...en stor omställning..så jag sover vid 21 tiden på kvällarna...vaknar i och för sig klockan 6 på morgonen då...ja som idag..

Lovar, när vi städat upp i lägenheten här ska jag ta kort och lägga upp, om jag nu kan, annars kommer väl bilderna på pixbox...

David ringde till mig igår men ja låg och sov och svarade inte...fick ett sms sen att han var hos lisa och andreas och grilla och drack... Det är jätte roligt att höra vad som händer i byn, men en stor del av mig önskar verkligen att jag var där med er...nu har det snart gått 2 veckor sen jag träffa syster. lisa och sara sen sist.. Och det har gått mycket längre tid sen jag ens träffa och umgicks med jenny...
KOM NER OCH HÄLSA PÅ MIG!!!!!!

Ganska bra att gå skola så här långt bort från byn.....man har verkligen tiden att lägga ner energi på skolan och sova...hade jag varit i byn hade jag ju varit och rännt hit som dit istället...så det är faktiskt ett plus i kanten..

Näää jag har så mycket som jag funderar på så här på mornarna...men nu ska jag iaf fixa frukost snart...

ha de!

Då har man..

som satt sig lite till rätta...fixat iordning i lägenheten, allt är väl ungefär fixat..

Igår var i alla fall första dagen i skolan, var väl där drygt en timme. vi fick presentera oss och en liten rundvisning. Idag är jag ledig för att inhandla en overall och ett par skor. Men imorgon är det skola igen, dock är det bara information och "studiebesök" i veckan.
Sen en sak som jag blev grymt glad över och det är att jag får ha praktik vars jag vill =) så det blir nog att vara hemma mestadels av tiden efter jul förutom några veckor =P
Kommer dock tydligen bli tungt sa Ejlert. detta är första gången dom håller i en svets och rörmontage utbildning här..och han menade att det blir ett fullspäckat schema för att vi ska hinna lära oss allt på 45 veckor bara.. Men detta ska jag klara! =)
Vad annars... jag har börjat _ _ _ _ _ _ nu idag...får väl se hur det går.. förhoppningsvis hur bra som helst så man kommer börja må bättre i sig själv igen..

Ja vad annars..har eg inte riktigt förstått att jag inte ska till byn på ca 4 mån..men jag är inte orolig...kommer märka av det snart..

Vad annars.. jooo.. jag tänkte som.. ähh vaddå plugga i 45 veckor.. Älvsbyn kommer ju se detsamma ut då jag kommer tillbaka... Men faktiskt så kommer det vara mycket som har förändrats... i alla fall på ett håll =) haha.. vad jag är hemlig..=P Men ni borde nästan luska ut vad jag menar..

Ja vad mer...joo 3 tjejer är vi i klassen och 14 killar.. en tjej är 3 år yngre än mig och den andra 5 år... så jag känner mig lite gammal =P

Nä snart blir det uddevalla och handla då..men ha det så bra alla!!!

då sitter man i bilen

på väg ner mot sitt nya hem dom närmast 10 månaderna, om det nu blir att stanna..om jag känner att svetsning är något för mig..men en chans ska jag då i alla fall ge Lysekil..

Snart passerar vi högakusten bron...

Har inte varit nå ledsen än idag...men igår så grät jag en skvätt..

Kom mer än gärna och hälsa pååå någon gång då skulle louise bli en sån här =)

Följ med mitt nya liv därnere här på bloggen, ska försöka vara mer flitig att skriva så att ni får nå nytt att läsa någon gång =P


PussHej

RSS 2.0