Umeå...

japp idag har vi varit och kört övning 10 stadstrafik i Umeå.... frågan är nu?? HUR FAN SKA DET GÅ? ojjojjj man kan ju inte köra där ens själv...körde ju till och med dit jag inte fick köra...ojoj!
Nu är man som slut i skallen men ska ner till tobbe nu, vi ska dra på ica och då ska jag köpa te...så att man får i sig nå varmt i magen...det kan behövas... ååå känner mig som lätt irriterad!!!

Jag tror det blir en tidig kväll ikväll med men fångarna på fortet ska man då iaf se...

Tisdag..

Somnade rätt tidigt igår..som vanligt la jag mig och kolla på southpark, men blev inte många min sen sov jag.. halv 11 tror jag att jag hade slockat =)
Sen vaknade jag strax efter 5... mellan 05.05-05.10 av att jag grät... drömde en hemsk dröm och det värsta med att vakna av att man gråter är att man blir som inte riktigt sig lik dagen efter.. det känns som att något som inte stämmer =/
Men iaf när jag då väl vakna oh kollade på klockan då hade lisa skrivit att dom for in på BB =) så snart kanske bäääbbäää kommer =) =) =) =) slipper jag terra henne med sms =)

Nej nej, drinka min drink och sen ner... ska ta lite kort nästa vecka på hur det ser ut där jag bor så ni kära läsare får se =)

Screw U guys!!!!!!

Alltså...

Var det här min blogg eller har någon tagit över den? Ser inte ut så iaf..
Var ju bara si så där 100 år sen jag skrev något... Sommaren har iaf varit bra.. eller jaaa, det har den väl, kanske, har bara haft praktik och jobbat hela sommaren. Men alla som känner mig vet ju att jag är stålkvinnan och orkar jobba och festa samtidigt, så ganska många festligheter har man väl varit på =)

Jaaa annars då, skolan började om idag.. känns om inge bra att vara i vännäs igen.. gör ont i hjärtat!

Sitter nu själv på mitt rum och funderar på vad man ska ta sig till, ska iaf se fångarna på fortet sen klockan 20...sen blir det väl att bädda sängen och sova..

Marina kom upp nu på morgonen så natten som var sov louise med kläderna på =) haha...

SKA försöka att uppdatera fast den inte är många som läser, men kanske syster gör det =)

Ha det bra alla!

RSS 2.0