God natt!!!

Idag har det varit en jobbigare dag på jobbet sen länge tillbaka... mycket som har krävts från lilla mig eller stora mig?? =)

Efter jobbet blev det tennis med Carro i 1,5 h...

Sen mat hos Linda, det blev rester.... fläskfilé pasta för att sen fara till kraft och hälsa och träna...blev dock inte så vi var båda ganska trött och bestämde oss istället för en promenad upp på byn med Milou =) Var så sugen på en energidryck så det var som målet med promenaden... men väl uppe på byn hade ingen av oss med oss plonkan =) haha...bra gjort!!!

Så därför köpte jag en grön OMG tröja på Mim för noll pengar... men ska såklart in och pröjsa den sen... Kom på att jag ha rju ett sånt där tillgodo där på 150:- men vars är det nu?? hmmm...

Nu sitter jag i sängen hos dessi!! Det blir tredje gången gilt att sova här. =) idag tog jag med mig järnet med saker och tyckte att jag kunde väl göra det ordentligt och flytta in!! =P haha!!!..

Imorgon blir det jobb, hälsa på mamma i sunderbyn och sen får vi se vad som händer mer efter det...


Sov gott alla där ute!! =)



Äldre kort från Arjeplog =)


Ikväll har man shoppat!!!

Efter jobbet for jag hem och sen stack jag iväg till Linda för att snöra i mig lite fläskfilé pasta :))

Sen drog vi vidare till kraft och hälsa där jag shoppade lite :))
Tror ni att jag kommer igång med 2 t-shirt, 1 tjocktröja och proteinpulver och en shake???:))
Var jätte bra priser så jag kunde som inte undgå det :))) haha!!!

Idag har jag hälsat på farfar på Piteå lasarett och han var piggare..
På morgonen ringde mamma till mig och det kändes hur bra som helst att hon ringde och surra med mig.. Var väldigt längesen!!

Ikväll ska jag skeda med Dessi igen!!:))


Jaaaahhaaa...

Morgonen började med att klockan ringde 05.45... snooooza en gång så 05:55 steg jag upp gick på toa och klädde på mig.. sa sen hejdå till Dessi som skulle upp en kvart efter mig =)

Sen körde jag till Piteå och idag ringde min mamma till mig.. det var en underbar känsla! annars brukar man ringa till henne och hon orkar inte prata knappt... det känns bra!!

Till lunch stack jag till Ica och köpte en plockskallad.. åt lite från den och sen sprang jag till läkarstation och mötte upp pappa och Bettan.. vi skulle in och säga hej till farfar som faktiskt såg fräsch ut!!! Det lät ju inte så bra igår...

Väl tillbaka så möts jag med denna syn =)



Dom ville spara en till mig =) haha!!! men jag åt faktiskt INTE upp den!!! =P duktigt av mig!!


Nej nu ut och sköta jobbet!!!! ha det gött!! =)

Håller tummarna!!

Mamma är dålig...

och farfar är dålig...


Varförvarförvarför???

Måste mat vara så gott?? Lr gott får det gärna vara men VARFÖR ska man måsta gå upp i vikt när man stoppar i sig det goda??

Det är verkligen så där att allt som är gott det är onyttigt och allt som är mindre gott det är nyttigt och det som är asdåligt det är meeeega nyttigt!!! =) varför är det så?? =)

Gått upp ett x antal kilo.. men händer som sagt ganska mycket i mitt liv och min familj så jag orkar knappt med mig själv...hur ska man då kunna tänka på vad man stoppar i sig när det är det som gör en glad??

Jag måste skärpa mig jag vet, mår inte bra av min gooo mage men jaja...


Efter jobbet hämta jag Dessi och vi for till mig och käkade middag =)
Fläskfile, strips, sallad, vitlökssmör, feta och jaaa alllt....
Kan säga att vi var riktigt duktiga på att klämma i oss maten =) blev typ inget kvar!! =P

VIll någon ge mig nå tips på nå nyttigt och gott??? =)))


RSS 2.0