Ja jag vet jag är skit KASS!!!

Snart har man iaf varit hemma i 3 veckor, snart bär det av till vännäs =)
har då iaf varit roligt att vara på praktik på roberts..man har som fått mer motivation faktiskt..så det har då som bara stärkt mig..

Var till Luleå idag skulle och ta bort födelsemärken hade jag tänkt..
Betalar glatt 170:- tvingar mamma med in..
Fick ta av mig till bara trosor lägga mig på magen och han började inspektera mig med en lampa.. sen vände jag mig om och låg på rygg... Ja hur tror ni det gick för mig??

Nej jag betalade alltså PENGAR för att ta av mig kläderna för en 71 årig snubbe och fick inte ta bort något födelsemärke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SJUKT!!!...
Nej jag hade ju inget som stack ut och dom jag hade som jag ville bort med skulle måsta skäras bort... FY SÅ IRRITERAD JAG BLEV!!!

sen när jag kom ut så började jag fundera, hur tar man bort tattueringar?? är inte det med laser??
Varför tar man då inte bort födelsemärken med laser då?? NEJ jag fattar då inget alls..

Storforsen i lördags var trevligt, första gången gör mig att vara där.. men söndagen mådde jag ju som jag förtjänade oxå...nää nu orkar jag inte skriva mer!! BAJSSS BAJJJJJS!!

Ja nu är denna helg å över...

Vad vill ni veta??

Fredag hemma hos mor. Bror Larry, Karin, Hannah och Sofie kom hit..vi såg talang och så sen var jag förbi rille och billy som mös ute på varsinn stol..skjutsa hem billy och sen for jag själv hem och sov..

Lördag morgon halv 7 vakna jag...drog mig ett tag med datorn i sängen och sen städade jag fram till 10 sen ut på byn med familjgänget köpte 2 tavlor och en klocka på återbruket som ska göras om =) =) =) =)

Sen köpte jag en tröja på sportringen... en svart diskret TJOCK tröja... VAAA tänker ni då? ännu en?? =)
sen köpte mamma skor som jag lånade på kvällen åsså köpte jag en jeans skjort klänning på mim...UNDERBAR var den...hade den på kvällen... hem sola, duscha och sen drack vi någon cider och sen for vi på tresco och åt och drack.... HUR TREVLIGT SOM HELST =)

nu måste jag sluta.... men där har ni lite iaf... ska försöka få till lite i läggan så att man någon gång blir nöjd..men det tar ju tid...

HAHA JAG SKA LÄGGA UPP 2 BILDER =)

looookiiilokki =)


Härlig bild va??? =)


Ååå denna lilla grabb skulle hjälpa till och städa =)

RSS 2.0