Helgen!

det har varit prat om att jag ska lägga upp bilder på läggan här nere..så gå in på min pixbox användarnamn lollo så får ni titta där...=)

Lördagen var väl ok...men inte som hemma., hade gärna varit på KAC bartömmningen men man får ju inte jämt som man vill.. Här har ni den snyggaste bilden från i helgen iaf, vi var ut på något som hette havsbadet =)


god morgon!

sovit gott? =)
Idag blir det nog kanske att fara ut på sjön och hämta upp krabbor med våra hyresvärdar =P dom skulle iaf knacka på någon gång idag... ikväll blir det nog fest..på havsbadet får se..

då har man..

varit till uddevalla och shoppat lite...blev en kort tröja i svart på veromoda, ett par tjockare strumpbyxor och vita sockar. sen en uppsättning med bara vanliga "plopp" örhängen =)
Sen då jag kom hem blev det att fara och simma i bassängen och nu väntar jag på mat. Strips och hamburgare..mumms mumms mumms!  åsså se onetreehill!

ha det så bra ikväll =)

Hanna, Louise och Johanna

Ska se om jag får till en bild på min sida... Här är en bild på jag å tjejerna i min klass. Hanna till vänster och Johanna till höger =)

Dessa två blonda skönheter går i min klass =)

hade tänkt försöka bli mer aktiv här...

men det är rätt svårt tycker jag =)

Idag känns det då bättre än igår..kanske för att jag inte har skola och måste slipa fint med den där jävla vinkelslipen.. det är alltså inte lätt, man kanske borde hängt mer med då människor runt omkring sig använt sig av olika saker, slip, borr och sånt..jag är ju som helt borta..

Jag la en V-fog igår i horisontalt läge.. Började med att använda gas lr som dom sa fas sågen och kapa till typ 45 graders vinklar på 2 plåtar... sen ta vinkelslipen och he bort smuts...slipa rent och fint och göra en näsa på ca 2,5 mm.
Efter det så blev det att häfta ihop materialena (med en liten svetsplopp)  på ena sidan skulle det vara ett mellanrum på 2,5mm och andra tror jag 3,25 eller 3,5. efter det var det bara att lägga första strängen I HÅLET...ja jag kan säga att det blir inte speciellt snyggt.. då ska man ju slipa med vinkelslipen efter varje elektrod så man fick väl slipa svetsen man gjorde ungefär 4-5 gånger innan första strängen var glad...Den var ful men fortsatte iaf lägga dom andra strängarna...först blev det 2-3 till strängar i "hålet" genom pendling..och när hålet var uppfyllt var det bara att slipa en rak smal rand längst ena sidan av skarven...där jag sen lade en sträng....sen slipade jag på sidan om den och la en sträng, sen slipade jag en gång till och la den sista strängen... kan säga det är INTE lätt..
'
Ähhh slut prat om skolan då... Idag ska jag och Johanna fara in till Uddevalla och kolla om dom fått in några nya kläder...Vi har fått vårat studiebidrag så hon kände för att shoppa loss !=P okej sa jag det är alltid roligt att göra nått..
Men eftersom att jag är konstig och stiger upp efter 6 så får jag dock sitta är och vänta några timmar på henne..

Jag har ju dock min tidsfördrivning...David la in många gamla låtar på min dator för ca 1,5 år sen som jag skulle gå igenom och rensa bort det jag inte vill ha....tror banne mig att mappen var på över 50 GB...och nu är den på 15 GB...hade faktiskt tänkt att bli klar någon gång =)

Ska FÖRSÖKA skriva mer sen..jag lovar =)


PS. Hade jag slutat lite tidigare igår så hade jag kunnat vara i byn typ snart...FAN!!


vilken..

hemsk dag...

idag är inget bra..

Jag vill bara hem..

tur är man ledig imorgon, då får man ligga i sängen och dö ett tag..

vilken dålig dag..

jag stannar...

det är lika bra...hålla tummarna bara..

Min utbildning..

...kommer inte leda mig till något jobb...ja kanske något jobb..men inte det jag vill göra...hmmm..
Ska nog kanske gå en annan sak istället...under tiden jag pluggar det så stannar jag kvar i skolan och svetsar dom här sista veckorna....sen kommer jag nog hoppa av utbildningen....Varför ska jag fortsätta med en utbildning som ändå inte leder mig till något? det är ju sjukt...
Eilert min lärare säger att dom varit snälla i år och tagit in folk som inte kan svetsa...att nästa år ska folk som kan svetsa som ska få gåå..
Vaddå? tycker ni att dom har varit snälla lr? Låta mig gå en utbildning och jag kommer inte att klara det? Är det snällt?? tror knappaste det...Han har sagt flera gånger att vi kommer aldrig få någon license...givande att kunna svetsa utan license...ähhh jag blir så frustrerad och less på allt...Jag vill gå nå så att jag har ett jobb sen...åhhh...
Hur sjukt låter inte det här...på 6 veckor till ska jag ha lärt mig svetsat rör...och jag kan svetsa en kärlfog nu typ...ja ni kanske inte fattar vad jag säger men det är typ helt omöjligt iaf...

Nääää jag får helt vända och ta en annan utbildning och bli något annat istället...så nu blir det  att punga ut med lite pengar..men det blir nog bra =P

men jag känner mig grymt grymt irri irri irri irri!! kan jag lova er!! Ja men hör här!!! Jag går skola 3 dagar i veckan. tis, ons och tors...sen är jag ledig 4 dagar...Hur sjukt är inte det..?? man får inte ens svetsa hela veckorna...när man väl fått klämm på det på torsdagen så ska man vara ledig i 4 dagar...sen är man helt borta igen...ähhh..
blir så irriterad..vill eg inte tänka mer på det..men det går ju som inte...det handlar ju ändå om mitt liv just nu för tillfället juu!

Annars då..joo jag är ju ledig idag...gör typ nada...är 120 mil bort från alla och är ledig jämt..usch usch!!

Näää nuu ska jag sluta beklaga mig...ni får ha det så bra!!

ajjabajja smäll på fingrarna..

Ja då har man helg åter...går 3 dagar i veckan.. tis, ons och tors...ledig 4...så nu är det helg..
Kommer som inte riktigt bli nått av utbildningen..känns det som..ähh skitsamma....får iaf känna hur det känns att svetsa...om jag nu blir något så blir det mest troligt rörläggare då...

Ni kanske undrar vad jag har för rubrik..
Joo syrran ringde till mig efter idol och läxade upp mig med att jag måste skriva i min blogg =) så detta inlägg är som till henne och hennes morgonläsning..om hon nu inte är och läser nu ikväll när jag sa att jag skulle ta och skriva ett inlägg..=P

Ja det var läggdags för väldigt längesen nu!! =) nää men allvarligt somnar vid 9 och stiger upp 6...är som värsta 65 åringen som gått i pension..

Imorgon blir det Uddevalla och gå och shoppa på torpet med Johanna och Hanna som ska möta upp oss där..Shoppa kanske nya kläder och skor till lördag...får då blir det lite gallej och utgång på sjökanten..det niii!!

näää nu sova dåå...Men ni får ha det så bra!!
GoderAfton!!!

RSS 2.0