Det verkar ordna sig med allt nu..

Igår ringde jag till några privatpersoner som hyrde ut lägenheter.. Har då iaf tingat en nu och väntar på några bilder bara. Känns helt overkligt.. Imorgon börjar jag sommarjobba på riktigt..
ååå underbart... vi hörs!

Shoppat..

Idag har jag och mamma, syster och min moster varit till piteå. Vi for dit för att mamma skulle på sjukhuset. På sjukhuset träffade vi björn som sen hängde med ut på stan och strosa omkring. Hittade mig mycket nytt. ett jeans linne, en cardigan, ett par fin skor och ett par gympaskor sen en fin tröja på gina =) ja just, två bälten blev det ju oxå.. Låter ju som att man är värsta förmögen men det kan jag lova att jag inte är..och inte helst nu när man ska flytta till Lysekil och allt bara man hittar sig en lägenhet eller studentrum. Nu är jag trött och jag är hos min syster och ska sova över här =)
Nä nu får ni ha det så bra...sov gott!!!

öhhhhh...

...................jag kom in!!!!!!!!!!!!!

Tråkigt väder..

Tur har man jobbat som nästan hela dagen idag..
Nu är jag med Lisa och Sara och vi funderar lite på vad vi ska göra ikväll..
Skulle vilja se fotbollen, men det kommer jag nog inte få göra för tjejrna. Har skaffat mig planer på lördag mest troligt. Hoppas verkligen att det blir så =)
Näää slut för idag, bajjs!

Ska väl göra ett försök som alla andra..

Har nu startat en blogg bara för att vara som alla andra..

Nä mest bara för att själv få berätta vad som händer i mitt liv utan att massa folk ska gå runt och prata om mig, om det nu är så vill säga...så då får ni läsa allt från mig istället..

Detta får duga för idag..


RSS 2.0